Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Seminar om EØS- midlene 4 februar

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Forside seminar om EØS midlerKulturrådet og Vestfold fylkeskommune inviterer aktører innen kultur- og kulturarvsfeltet i Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud, Telemark og Østfold til informasjonsmøte om europeisk kultursamarbeid gjennom EØS-midler.
Se invitasjon her!

Dato: 4. februar kl. 11:15-14:30 (15:30)

Sted: Fylkeshuset, Svend Foyns gate 9 i Tønsberg

 

Påmelding til hakon.halgrimsen@kulturrad.no innen 29. januar.

 

Under EØS-midlene er det satt av om lag 1,4 milliarder kroner til kulturarvsamarbeid og kulturutveksling fram til 2016.

Gjennom EØS-midlene er det mange muligheter for kultur- og kulturarvssamarbeid med land i Europa. Norsk kulturråd legger for tiden grunnlaget for samarbeidsprogrammer i Latvia, Litauen, Polen, Portugal, Romania og Tsjekkia. Her åpner det seg spennende muligheter for kulturaktører i Norge som ønsker å være med på samarbeidsprosjekter! Det vil også bli mulighet til bilateralt samarbeid med mottakerlandene Bulgaria, Slovakia, Spania og Ungarn.

Det er satt av ca. 1,2 milliarder kr til prosjekter for å bevare og revitalisere viktig europeisk kulturarv, mens i underkant av 200 millioner kr skal gå til samarbeidsprosjekter mellom kulturaktører fra Norge og mottakerlandene.

For mer informasjon om EØS-midlene, se også Kulturrådets nettside.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.