Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Skrivegruppene starter opp i midten av september!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Fristen skyves fram til 1. September.  Dramaturgene Tone Johnsen og Ulf Breistrand blir knyttet opp mot gruppene og vil fungere som veiledere.

Er du interessert, send en mail med en kort CV og noen linjer om temaet du ønsker å  utforske  innen 1. september!

OctopussyClapper til nett 3

Skrivegruppene er i utgangspunktet tenkt for manusforfattere og skrivende regissører med  kortfilm – og novellefilmprosjekter, men  vi åpner også opp for muligheten til  utvikling av større formater.

Vi ønsker å sette  sammen grupper på 3-4 personer ut i fra tematikk, bakgrunn og erfaring. Deltakerne vil bli hverandres lesere og tilbakemeldere, og vil ha månedlige møter i løpet av høsten og vinteren.    Målet er å utvikle manus som er skyteklare .

For å delta kan du ha en idé, et treatment eller et førsteutkast.

Et par kvelder inviterer vi inn aktuelle foredragsholdere for alle.  Deltakerne vil da kunne møte hverandre på tvers av gruppene.  Vi ønsker med dette å bygge opp en tilhørighet til Viken filmsenter. Samlingene vil finne sted en gang i måneden i Akershus-avdelingen i Filmparken på Jar, men tilbudet er åpent for alle med tilhørighet i vår region.

Send søknad til : sirin@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.