Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Søk reisetilskudd til Dokumentarkonventet 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Det årlige Dokumentarkonventet arrangeres i år fra 11.-13. desember på Solstrand Hotel utenfor Bergen.

Til konventet kommer filmskapere fra Europa og USA. Det åpnes opp for diskusjon for hvordan vi skal få til bred distribusjon og samtidig få betalt for filmen våre.

Norske dokumentarfilmer har gjort det bra i senere tid – på Solstrand får vi vite mer om prosessen bak disse filmene og vi blir introdusert for kommende filmer.

Regissører med filmer i tidlig utvikling inviteres også i år til å pitche for innspill fra rause kollegaer under sesjonen «It takes a village».

 

Plakat2017

 

Programkomiteen for Dokumentarkonventet sier: «Vi er stolte, men langt fra fornøyde. Fortsatt henger dokumentarfilmen etter når pengene og oppmerksomheten skal fordeles. Norge og verden trenger filmer som formidler menneskers dramatiske virkelighet i stort og smått. Hver gang vi ser en fortelling som formidles på en ny måte, kanskje gjennom et blikk vi ikke før har anerkjent – så gir det oss selv næring til også å definere våre egne liv på nye måter».

Velkommen til Dokumentarkonventet 2017!

Følg Dokumentarkonventet på facebook

 

For reisetilskudd på inntil 3.000 kr fra Viken filmsenter til årets Dokumentarkonvent, er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder – meld deg på konventet og husk å legge badetøy i kofferten!

Husk at søknad må sendes inn før avreise!

Vi tar nå IKKE i mot flere søknader om reisetilskudd til Dokumentarkonventet.

NB. Søknader sendt inn før 10. november vil bli behandlet.

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.