Logo – Viken Filmsenter

Våre tilbud

Her finner du en samlet oversikt over alle våre tilskuddsordninger, stipender og kurs for film- og spillutviklere i Viken-regionen og Oslo.


Kampanjebilde

Audiovisuelle verk

Tilskuddsordningen er uten søknadsfrister og felles for alle formater.

mer om
Kampanjebilde

Veiledning

Du kan få inspirasjon og veiledning fra erfarne bransjeaktører gjennom Viken filmsenter. Ordningen er åpen for kort fiksjon, dokumentar, spill, VR – og nå også SPILLEFILM!

Mer om
Kampanjebilde

Fordypningsstipend

Stipendet er i første rekke tiltenkt etablerte profesjonelle som skaper og utvikler audiovisuelt innhold for skjerm. Formålet er å gi en mulighet til å fokusere på nyskaping og utvikling av egen kompetanse knyttet til ett eller flere prosjekt. Søknadsfrist 28. mars 2023!

Mer om
Kampanjebilde

Reisetilskudd

Vi gir reisetilskudd på opptil 3.000 NOK til innenlandsreiser. Søknad må sendes inn før reisen starter.

Mer om
Kampanjebilde

Spill- og filmkulturelle tiltak

Det vil dessverre ikke bli utlyst midler i denne ordningen i 2023.

Mer om
Kampanjebilde

Viken X – skaperverksted med kunstig intelligens som sparringspartner

Hvordan kan Kunstig intelligens (KI) være en sparringspartner i den kreative prosessen? Sett av en kveld til å eksperimentere og ta med deg kunnskap og inspirasjon til eget arbeid.

Mer om
Kampanjebilde

Langstrakt 2023

Er du klar for å debutere på langformat? Eller trenger du å styrke deg før du tar det store steget? Søknadsfrist 1. juni.

Les mer
Kampanjebilde

Viken fokus

Viken FOKUS er månedlige treff med fokus på kompetanse- og talentutvikling. Vårens datoer: Torsdag 16/2, 30/3, 27/4 og 25/5.

Mer om
Kampanjebilde

Spillkonventet 10. –11. juni 2024

Mer om
Kampanjebilde

Gamejam UNG 2023

Er du mellom 15 og 20 år og interessert i spillutvikling? Meld deg på Game Jam UNG som arrangeres ved E-sportsenteret i Sarpsborg, helgen 27.- 29. oktober.

Mer om
Kampanjebilde

Tiltak for barn og unge

Utlysning av øremerkede midler til tiltak for barn og unge. Tilskuddsordningen har to årlige søknadsfrister: 15. mai og 15. november.

Mer om
Kampanjebilde

Viken UNG-stipend

Stipend for filmskapere og spillutviklere mellom 15 og 26 år som ønsker å øve seg ved å realisere et audiovisuelt prosjekt.

Mer om

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.