Logo – Viken Filmsenter

Stipendet er i første rekke tiltenkt etablerte profesjonelle som skaper og utvikler audiovisuelt innhold for skjerm. Formålet er å gi en mulighet til å fokusere på nyskaping og utvikling av egen kompetanse knyttet til ett eller flere prosjekt. Prosjekt i tidlig fase vil prioriteres, men det er mulig å søke i alle ledd av prosessen.

 

Søknadsfrist 29. april 2021 (midnatt!)

 

 

Hvordan søke?

Søknader sendes inn via vår søknadsportal innen 29. april.
Maksimalt stipendbeløp: kr 50 000,-

Søknaden skal inkludere en kortfattet prosjektbeskrivelse (maks. 2 A4-sider) og en oversikt over forventede utgifter. Du søker enten som privatperson, eller med et enkeltpersonforetak. Du behøver ikke være tilknyttet en produsent. Nevn i søknaden med tittel og årstall de vesentligste utgivelsene / verkene du har stått bak de siste ti årene, samt din rolle i disse.

Vi tar utgangspunkt i at stipendet skal benyttes innen 6 måneder fra tildeling. Søknadens målsettinger bør kunne gjennomføres innen en slik ramme selv om prosjektet som helhet kan være større.

 

Saksbehandling og rapportering

Ordningen er åpen for de som er bosatt i Viken filmsenters region (Oslo kommune og Viken fylkeskommune).

Søknadene vil bli behandlet av følgende eksterne fagpersoner:

Racha Helen Larsen : produsent og medeier i Yellow Log
Adel Khan Farooq: filmskaper med  journalistutdannelse og erfaring fra både fiksjon og dokumentar

Forventet saksbehandlingstid er 4-5 uker.

Søker setter selv opp målsetning for stipendet og må levere rapport og regnskap etter endt arbeid. Stipendet er ikke inndelt i rater, men utbetales som ett beløp. Stipendet er innberetningspliktig overfor skattemyndighetene.

 

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

Forskrifter og retningslinjer

Tidligere tildelinger

Kontaktperson

Ånund Austenå

Daglig leder

Telefon: +47 482 07 617
E-post: aanund@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.