Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

Catch 22


To cyborg-hester formidler fysisk og emosjonell avstand i en kort og romantisk sci-fi. Dette er en nyskapende video som utfordrer et etablert format. – Filmen er filmet i Ervika på Stadt og ved Bygdin Fjellhotell.

 

Konsulentens vurdering
Musikkvideoen til Sandra Kolstads Catch 22 er satt i et sci-fi preget vinterlandskap, med cyborghester som aktører i en film som handler om teknologi og lengsel etter nærhet. Haakon Mathiesen arbeider med et langformatprosjekt satt i samme univers og har knyttet til seg dyktige Pål Ulvik Rokseth på foto. I desember 2018 vant Mathiesen og Sandra Kolstad pitchekonkurransen på Kollisjon. Musikkvideo som format utmerker seg ved at det fins store interesser for distribusjon i tilknytning til prosjektet, og nye samarbeid mellom filmskapere og artister kan skape både kreative muligheter og et stort nedslagsfelt.

 

 

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:3. juni 2019
Tilskudd:45 000
Type:Fiksjon, Produksjon
Produksjonsselskap:Staur film AS
Produsent:Jonas Grimeland
Regi:Haakon Mathiesen
Manus:Haakon Mathiesen
Foto:Pål Ulvik Rokseth

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.