Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

Flåklypa Grand Prix


Ravn vil gjenskape Caprino-suksessen «Flåklypa Grand Prix» fra 2000 i 3D. Ravn Studio har tidligere laget en versjon av originalen fra 2000 for NintendoDS, men denne gangen blir det i fullstendig 3D-grafikk for Steam og Nintendo Switch. Spillet utvikles i samarbeid med Caprino Filmcenter AS.

Flåklypaspillet alle har spurt etter og ventet på! Nå med ekte 3D-racing, bak rattet på Il Tempo Gigante i det famøse Flåklypa Grand Prix. Samle bildeler, kjør løp i flere varianter av bilspillet, lås opp nye biler og baner – og gå for det berømte magesuget! I tillegg får du et gnistrende, moderne gjensyn med historien og karakterene vi alle elsker, i tillegg til at hele familien kan hygge seg med nye, og tidligere storfavoritter av morsomme minispill. Gled deg til et flunkende nytt Flåklypaspill med ny teknologi, masse spennende innhold, Solan, Ludvig og Reodor – og resten av den herlige Flåklypagjengen.

Konsulentens vurdering
En ny variant av en tidligere Ravn-utgivelse, men med ny 3D-look og på ny plattform – i tillegg til flere spillfunksjoner som ikke fantes i den første utgivelsen. Spillet har potensiale til å nå en helt ny generasjon av Flåklypa-tilhengere.

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:20. mars 2018
Tilskudd:150 000
Type:Spill, Utvikling
Produksjonsselskap:Ravn Studio AS
Produsent:Stine Wærn
Regi:Tinka Town

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.