Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant


Et plattformspill fylt av sjøsprøyt, spenning og rampete moro, basert på en av Norges mest kjente merkevarer, Kaptein Sabeltann, og filmene av Qvisten Animasjon.
En diamant som kan oppfylle ønsker, er på avveie. Både Kaptein Sabeltann og hans nemesis Maga Kahn er på jakt etter den – og spillerens jobb er å sørge for at ingen av dem får kloa i den magiske diamanten. Det blir en heftig jakt til lands og til vanns gjennom ruiner, jungel og gamle vrakrester med pirater, kjøttetende planter, Maga Kahns ildkuler, og en apehær pustende i nakken.

Plattformjakten varieres med minispill med helt egne utfordringer basert på høydepunkter i filmene, og alle brettene kan spilles igjen og igjen.

Konsulentens vurdering
Alle norske barn går gjennom en «Sabeltann»-fase, og Ravn utvider her universet med et klassisk plattformspill for Nintendo Switch og for mobil / nettbrett. Karakterene i spillet er kjent fra Qvistenfilmene og i spillformatet får barn mellom 4 og 7 år spille både kapteinen og hans medhjelpere for å løse gåter og mysterier.

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:3. juni 2019
Tilskudd:150 000
Type:Spill, Utvikling
Produksjonsselskap:Ravn Studio AS
Produsent:Stine Wærn
Regi:Tinka Town
Manus:Tinka Town

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.