Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

Mibo


Mobilspillet Mibo er oppfølgeren Habbo Hotel aldri fikk, som også mikser inn elementer fra The Sims & Lego. I dette sosiale sandkassespillet kan du samle ulike byggeklosser med spesielle egenskaper, og det er kun fantasien din som begrenser hva du kan skape. Det du skaper kan du dekorere ditt eget hjem med eller selge til andre spillere på markedsplassen. Mibo-universet venter på deg og vennene dine, er du klar?

Konsulentens vurdering

Utvikler og entreprenør Ole Andreas Haley har en bakgrunn som grunnlegger av Krillbite og erfaring fra titler som Among the sleep og Mosaic. I Shy Bonsai har han samlet et team med bakgrunn fra Westerdals spillutdannelse for å lage et mobilspill med fokus på design, kreativitet og deling.

Mibo har ambisjoner om å bli en daglig «dille» hvor spillerne både får uttrykk for sin kreativitet og hvor de sammen kan bygge et levende digitalt samfunn.

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:29. oktober 2019
Tilskudd:225 000
Type:Spill, Utvikling
Produksjonsselskap:Shy Bonsai AS
Produsent:Ole Andreas Haley
Regi:Utvikler: Lars Aass Olsen Lyddesign: Eskil Dahl Pettersen

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.