Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

NATTEBARN


To regissører rett fra filmskolen reiser ut i natten for å finne unge mennesker på bunnen, som de kan følge tilbake til livet. En av regissørene er på en lignende reise. Hans selvhjelp er et kamera, en medregissør og alle han treffer på gata.

Konsulentens vurdering:
En dokumentarserie som på en direkte, usminket og ærlig måte vil bli et viktig bidrag til åpenhet rundt psykisk helse. Serien skiller seg ut fra lignende prosjekter ved at vi får oppleve de vanskelige situasjonene mens de pågår, og ikke bare ser tilbake på dem. Ekstra tillit og troverdighet oppnås ved at serien lages av unge folk som selv sliter, i møte med andre unge som sliter.

Petter Aaberg og Sverre Kvamme er en spennende regi-rekruttering av produsentene Carsten Aanonsen og Even G. Benestad. De beviser med piloten solid håndverksmessig mestring. Petter Aaberg mottok allerede høsten 2017 fordypningsstipend fra Viken med dette dristige prosjektet.

Gjennom god målgruppetenking vil det bli laget tilleggsmaterialet utenfor serien, og de ønsker å utforske «nye» plattformer for distribusjon. For øvrig er etikken godt ivaretatt.

 

 

 

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:13. desember 2018
Tilskudd:125 000
Type:Dokumentar, Utvikling
Produksjonsselskap:Indie Film AS
Produsent:Carsten Aanonsen og kreativ produsent Even G. Benestad
Regi:Petter Aaberg og Sverre Kvamme

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.