Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

SÅNN ER JEG OG SÅNN ER DET (sesong 4)


«Sånn er Jeg og Sånn er det» er en dokumentarserie for barn som portretterer barn med ulike funksjonsnedsettelser. Serien er om barn og for barn. Fellesskap og integrering er hovedtankene bak serien.

Hver episode gir det å være litt annerledes en mestringsorientert og positiv identifikasjon. Samtidig er alvoret med. «Sånn er Jeg og Sånn er det» gir denne gruppen barn viktig oppmerksomhet, og serien har blitt en favoritt for mange barn i Norge.

Internasjonalt har denne dokumentarserien deltatt på mange festivaler, og vært nominert til blant annet «Prix Jeunesse International» og «Japan Prize».

I sesong 4 inkluderes nye vinklinger på tema samtidig som den positive og mestringsorienterte grunnhistorien og tonen i serien beholdes.

 

Konsulentens vurdering
Nylig Emmy-nominerte Bivrost Film & TV har med tidligere sesonger av denne serien klart å engasjere publikum gjennom emosjonelle portretter som tydelig lar oss se personen bak funksjonsnedsettelsen. ”Sånn er Jeg og Sånn er det” har blitt en av barnas favorittserier. Det er all grunn til å tro at de også vil lykkes med sesong 4, som vil opprettholde fokuset pa? denne tematikken, og dermed gi et lengre liv og større gjennomslagskraft for hele serien som viktig holdningsskaper.

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:17. oktober 2018
Tilskudd:150 000
Type:Dokumentar, Utvikling
Produksjonsselskap:Bivrost film og tv AS
Produsent:Trond Jacobsen
Regi:Marianne Müller og Ilze Burkovska Jacobsen
Manus:Marianne Müller

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.