Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

Last Days of Snow (tidligere: Snow)


SNOW introduserer oss til et Norge i 2050 med gjenkjennelige snølandskap og kunstig intelligens i et tredjepersonsspill med storslagne og atmosfæriske landskap og med spillmekanikk med tett forbindelse til universets handling. Historien følger tolv år gamle Oscar på hans reise for å finne ut hvem han er, og hva det betyr å være menneske.

Konsulentens vurdering
Med SNOW leverer regissør og utvikler Jonathan Nielssen en søknad med en helhetlig visjon og tydelig stemme, og som er inspirerende ambisiøst. Jonathan Nielssen og hans produsentpartner Nikolay Savov har tatt Master i Spillutvikling og Produksjon ved National Film and TV School i Storbritannia i 2018. De samarbeidet om avgangsproduksjonen Falling Sky som også er et tredjepersons adventure game, og ble nominert til «Best Student Game» av The Game Awards 2017, og ble nominert til «Top 10 of EGX» av The Guardian, GamesRadar+ og Eurogamer.  SNOW er deres første prosjekt i deres nystartede firma LOEDING i Akershus.

 

 

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:12. mars 2019
Tilskudd:250 000
Type:Spill, Utvikling
Produksjonsselskap:Loeding AS
Produsent:Nikolay Savov
Regi:Jonathan Nielssen
Manus:Jonathan Nielssen

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.