Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

The Lure of Slowness, Hydrological Rhythms


«Lure of Slowness, Hydrological Rythms» er et virtuelt verk som tar i bruk utvidet virkelighet for å animere fortid, nåtid og spekulative fremtider gjennom bevegelse, lyd og spor dannet i fortid og nå i samtid. I prosjektet stilles et åpent spørsmål om hva vi kan lære av andre organismer og deres overlevelse koreografier i en tid som trolig vil bli våtere og varmere. For å åpne opp dette spørsmålet jobber vi med sneglen som en konseptuelt inngang i prosjektet for å animere urgamle og nye historier om evolusjon, utryddelse, naturhistorie, flerarts-kunnskap og klimatilpasning.

Prosjektet er et samarbeid mellom samtidskunstneren Elly S Vadseth, kunstner/ kreativ teknolog Boris Kourtoukov (RU/CA) og lydkunstneren Signe Heinfelt Tolbøll (DK).

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:12. mai 2021
Tilskudd:98 000
Type:Annet format
Produksjonsselskap:STUDIO STORMER VADSETH
Produsent:Elly Stormer Vadseth
Kreativt ansvarlig:Elly Stormer Vadseth
Kreativ Teknolog og kunstner, Koding av AR applikasjon for omsøkt verk. Programmering av innhold i Lure of Slowness, Hydrological Rhythms VerkBoris Kourtoukov
LydkunstnerSigne Heinfelt Tolbøl

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.