Logo – Viken Filmsenter
Tildelinger

VI BURDE HA VÆRT PÅ FILM


«Vi burde ha vært på film» er en kortfilm om to personer som våkner opp i samme seng etter en natt på byen. Alvin (18) er en popstjerne som ikke husker en verdens ting. Latifa (26) drakk ikke kvelden før, og husker alt.

Gjennom en morgen med fylleangst og kverulering får de utfordret både hverandre og seg selv. Kanskje har de mer felles enn de først tror.

Konsulentens vurdering: 
Et velskrevet og finstemt debutmanus av Tarjei Sandvik Moe, som også spiller hovedrollen. Tarjei hadde sitt store gjennombrudd i rollen som Isak i Skam. Dette blir et nært kammerspill mellom en ung norsk mann og en kompleks minoritetskvinne som ikke reduseres til en representant for kultur eller hudfarge. At regissør Christopher Pahle går for en her og nå-film ved å gjøre den i en sammenhengende scene har jeg stor tro på at vil passe historien godt.

Christopher Pahle har mange produksjoner fra TV-underholdning og drama bak seg, både med manus og regi, og har blant annet mottatt Gullrutens fagpris. Dette vil bli Christopher Pahles debut innenfor kortfilmformatet. Vestfold-produsenten Kristoffer Sindre Vittersø har tidligere deltatt både på Viken Akademiet og Viken PRO.

 

Om prosjektet
Tildelingstidspunkt:7. november 2018
Tilskudd:250 000
Type:Fiksjon, Produksjon
Produksjonsselskap:Vittersø Media
Produsent:Kristoffer Sindre Vittersø
Regi:Christopher Pahle
Manus:Tarjei Sandvik Moe
Foto:Catharina Wandrup

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.