Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Tilskudd til spill- og filmkulturelle tiltak 2022

NB! Artikkelen er flere år gammel!

I januar og februar 2022 kom det inn 6 søknader på totalt 380 000 kroner. Tre søknader ble innvilget med totalt 175 00 kroner:

 

Rom for kunst  og arkitektur: tilskudd 80 000 kroner
Festivalen Arkitekturfilm Oslo skal være det viktigste møtestedet for arkitekturfilm i Norge, og legge til rette for og fremme diskusjoner rundt arkitektur og samfunn. Festivalen har siden oppstarten i 2016 vært et tilskudd til arkitekturformidling i Oslo. Festivalen legger til rette for et møte mellom film, kunst, arkitektur, litteratur, og som utvikler og utfordrer forsta?elsen av faget gjennom filmprogram, samtaler, workshops mm i nært samarbeid med samarbeidsparter.

Grønnskjerm: tilskudd 15 000 kroner
#StilleForOpptak på Vega Scene

Grønnskjerm ønsker å holde fokus på likestilling, nå fire år etter at Metoo-bevegelsen startet. Vi vil vise tre kortfilmer med forskjellig vinklinger på likestilling og deretter debattere med et panel bestående av etablerte filmskapere samt kulturpersonligheter som tidligere har markert seg på tematikken.
Arrangementet finner sted den 16. mars på Vega scene.

Grønnskjerm: tilskudd 80 000 kroner
Grønnskjerm er et bi-månedlig kortfilmarrangement på Vega scene der vi viser filmer av unge uetablerte filmskapere. Visningen etterfølges av panel- og publikumsdebatt med et panel bestående av etablerte filmskapere.

Grønnskjerms formål er å gjøre ung norsk film tilgjengelig for publikum, skape dialog mellom ulike filmmiljøer, legge tilrette for nettverksbygging og utvikle våre unge filmskaperne.

Marie Bakke Bøhmer

Ansvarlig organisasjonsutvikling og administrasjon
Telefon: +47 952 12 012
E-post: marie@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.