Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Under overflaten – bak fasaden – hva ønsker du å fortelle?

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Inspirasjonsdag på Viken filmsenter. Onsdag 11. desember kommer to erfarne filmfortellere for å dele sine erfaringer med dokumentarfilm.

charlotte thiis-evensenCharlotte Thiis-Evensen arbeider i NRKs kulturredaksjon, og bruker film og bilder i sitt arbeide som kunstner. Hun benytter ofte personlige erfaringer i dokumentariske prosjekter.

tonje steinslandTonje Steinsland leder redaksjonen for TV2s dokumentarserie ”Vårt lille land”. Hun arbeider med journalistisk og personlig motiverte filmer med bred publikumsappell.

Begge arbeider innenfor rammene av redaksjoner i TV2 og NRK. De har erfaring med igangsetting av nye redaksjonelle satsinger i tillegg til arbeid med egne frilansprosjekter. De har arbeidet med ideer som skal fungere innenfor fastlagte rammer samtidig som kreativitet og originalitet bevares. Og – ikke minst – det skal møte og engasjere publikum.

De vil bruke klipp fra egne prosjekter  som utgangspunkt for samtaler i løpet av dagen. Målet er at deltakerne kan reflektere over hvordan de kan utfordre seg selv i sine prosjekter; både i kunstneriske og samfunnsengasjerte retninger. Det handler om utfordringer både i forhold til innhold og til det å nå et publikum. Moderatorer er Sirin Eide og Ånund Austenå.

Meld deg på til sirin@vikenfilmsenter.no innen 1. desember.
Merk påmeldingen med «inspirasjonsseminar».
Skriv noen linjer om deg selv og kort om din tilhørighet til Viken-regionen (Østfold, Vestfold, Buskerud og Akershus).

  • Sted: Mediefabrikken, bygn. F, Filmparken, Wedel Jarlsbergs v 36, Jar
  • Tid: 11. desember kl. 10.00 – 16.00
  • Påmeldingsfrist: 1. desember

 

Det er mulig å kjøpe dagens lunsj i kantina i samme bygg.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.