Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Utekino på Austad Gård i Drammen 3. september

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Også i år blir det storslått utekino på Austad gård i Drammen. Vi benytter anledningen til å vise tre kortfilmer for å sette publikum i rette stemning før hovedfilmen, klassikeren Casablanca fra 1942.

Utekino Austad gård 2015

 

Datoen er lørdag 3. september og visningen er gratis og åpen for alle!

Dørene åpner kl. 19.00, med filmstart ca. kl. 21.00.
Før hovedfilmen viser Viken Filmsenter kortfilmer fra regionen, oppstart ca. kl. 20.30

Ta selv med eget sitteunderlag eller pledd da det ikke vil være stoler tilgjengelig på arrangementet. Det kan i tillegg bli kjølig på en sensommerkveld, så vi anbefaler at man tar med en ekstra varm genser. Det vil også være utsalg av både popcorn, mat, drikke og annen snacks på området.

Se link til arrangementet på facebook.

Vi har valgt ut tre veldig ulike filmer for å vise frem noe av det som rører seg innenfor kortfilmsjangeren i dag.  Alle filmene er laget av unge filmskapere i Viken-regionen med støtte fra Viken UNG-fondet.

Vill mark (5 min) av Thea Hvistendahl

Vill mark av Thea HvistendahlSøstrene Lise og Synnøve leker langs elven i sitt nye nabolag, men leken blir brått forstyrret da to andre jenter dukker opp og vil vite hvem de er og hva de egentlig gjør på ”deres” sted.

 

 

 

 

 

 

 

Et glasshus (10 min) av Erik Ivar Sæther og Nicolai Berg Hansson

GlasshusDe siste månedene har familiefar Jens følt på en stor uro. Han er ikke lykkelig. Nå har han heldigvis funnet den rette anledningen til å ta bladet fra munnen – mens familien er samlet til søndagsmiddagen. Glasshus er en mørk komedie med smak av salt andebryst.

 

 

 

 

 

 

Et glansbilde (6 min) av Petter Holmsen

Et glansbildeEt glansbilde er en fortelling om misforståelser og motstridende forventninger. Filmens to karakterer, Jesper og Aurora, er et ferskt par som med plastbart og hockeymaske oppdager de motstridende oppfatningene om forholdet deres. Filmen tar for seg kommunikasjonsutfordringer, moderne kjønnsroller og samfunnets fiksering av fotografier.

 

 

 

 

 

 

 

 

VEL MØTT!

Visningen arrangeres av «The Rat Pack» i samarbeid med Drammens Museum og CARLINGS, med backing fra KinoCity og Kino & AV Teknikk, med vinger fra Red Bull og med støtte fra Drammen kommune, Frifond Barn Og Unge, NFI og Viken Filmsenter As.

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.