Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Utviklingsstipend – Viken

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Viken filmsenter har satt av ekstra stipendmidler til film- og spillområdet i Viken fylkeskommune. Forma?let er a? stimulere til aktivitet og utvikling av prosjekter. Søkere må ha registrert bostedsadresse i Viken fylkeskommune. Vi mottar søknader på inntil kr. 50.000,-

 

Søknadsfrist: 26. november 2020!

 

 

Hva skal stipendet ga? til?

Stipendet skal ga? til utvikling av prosjekter, eventuelt til eget kunstnerisk utviklingsarbeid.

Det fins ingen begrensninger for hvilke typer prosjekter som kan søke, men vi prioriterer prosjekter som er nyskapende og som søker tidlig i utviklingsarbeidet.

I etterkant av tildelingene vil vi samle alle stipendmottakerne til et treff for erfaringsutveksling og inspirasjon.

 

Hvem kan søke?

Søkere må ha registrert bostedsadresse i Viken fylkeskommune.

Søkere skal arbeide profesjonelt med utvikling og produksjon av audiovisuelt innhold. Søk som privatperson eller med enkeltpersonforetak. Det er ikke nødvendig å være tilknyttet en produsent.

 

Vurderingskriterier

Vi tar utgangspunkt i at stipendet skal benyttes innen 6 måneder fra tildeling. Søknadens målsettinger bør kunne gjennomføres innen en slik ramme selv om prosjektet som helhet kan være større.

Stipendet gis ut fra en samlet skjønnsmessig vurdering av kunstnerisk kvalitet og aktivitet. Prosjektet må være gjennomførbart innen skisserte rammer i prosjektbeskrivelsen.

 

Hva skal søknaden inneholde?

· Prosjektbeskrivelse. Maks. 2 A4-sider.

· Oversikt over utdannelse og kunstnerisk produksjon – CV

 

Saksbehandling

Antatt saksbehandlingstid er 3 uker  med forbehold om mulige forsinkelser dersom antallet søknader er høyere enn forventet. Søknad sendes inn via Viken filmsenters søknadsportal. Søknadene vurderes for Viken filmsenter av Kalle Løchen og KriStine Skaret.

 

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

Søknadsfrist: 26. november 2020 (midnatt)!

Kontakt

Ånund Austenå

Daglig leder
Telefon: +47 482 07 617
E-post: aanund@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.