Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Utviklingsverksted – dokumentarfilm

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Mediefabrikken og Viken Ung arrangerer verksted i dokumentarfilm med oppstart i april. I løpet av forløpet skal man utvikle og produsere en 10 minutters film under veiledning av dokumentarfilmskaper Natasa Muntean. Det vil bli lagt vekt på dramaturgi, storytelling og karakterutvikling.

Big-Siter-Punam-prod495x195Første del av forløpet arrangeres helgen 27-28. april. Her vil man få tilbakemelding på idéen/prosjektet man har sendt inn og man vil jobbe med idéutvikling, dramaturgi og karakterutviklingMellom første og andre verksted utvikles det et treatment for filmen.

Andre del av forløpet arrangeres 14-15. mai. Her vil man få tilbakemelding på treatment. Man vil også få veiledning på produksjonsforberedelser og jobbe med visuell stil, fortellerstemme og regi.

På siste verksted vil man gjennomgå klippen på filmene. Alle deltakerne vil få låne utstyr av Mediefabrikken til å gjennomføre produksjonene. Forløpet avsluttes med felles premierevisning.

Se her for mer informasjon om kursholderen og ulike filmklipp

Hvordan søke?
Fortell litt om deg selv, hva slags erfaring du har og send inn en kort beskrivelse/idé på hva du vil lage film om.

Søknaden sendes til info@mediefabrikken.com. Merk emnefeltet med «Utviklingsverksted-dokumentar».

Søknadsfrist 10. april

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.