Logo – Viken Filmsenter
Tidligere gjennomførte

Viken X – Casting workshop med Kjersti Paulsen

Workshop 10. april kl. 13-17 på Sentralen i Oslo.

Påmeldingsfrist 1. april!

Er du overbevist om at riktig casting er avgjørende for prosjektet ditt, men usikker på veien dit?

 

Bli med på en workshop ledet av Kjersti Paulsen, en anerkjent ekspert innen casting med over 50 produksjoner bak seg, inkludert prisbelønte prosjekter som De uskyldige. Denne praktiske workshopen kombinerer foredrag med hands-on øvelser for å gi deg innsikt og ferdigheter til å mestre castingprosessen.

 

Kjersti Paulsen instruerer statister på Farmen opptak i Grimstad.

Om workshopen

Workshopen er praktisk rettet og vil bestå av både foredrag og konkrete oppgaver på gulvet med kamera. Vi legger opp til aktiv deltagelse, erfaringsdeling og felles refleksjon. Målet er at deltakerne skal få en dypere forståelse for castingprosessen, både teoretisk og praktisk, og lære hvordan man kan sikre at man finner de riktige talentene for sin produksjon.

I løpet av workshopen vil du lære om:

  • Hva som kjennetegner casting for film og TV
  • Betydningen av tverrfaglig samarbeid
  • Praktiske strategier for å finne de rette menneskene og gjennomføre vellykkede prøvefilminger
  • Tips og triks for å skape en effektiv og vellykket castingprosess.

 

Praktisk informasjon

Kurset passer for deg som har laget, eller skal lage fiksjonsfilm. Både produksjonsfolk, fotografer og regissører er velkommen. Det er begrenset antall plasser.

Tid: 10. april kl.  13-17
Sted: Sentralen (P3), Øvre Slottsgate 3, Oslo

MELD DEG PÅ HER
Påmeldingsfrist 1. april!

 

Om Kjersti Paulsen

Kjersti Paulsen har jobbet flere ti-år i norsk film- og TV bransje. Hun har allsidig erfaring i produksjon som regissør, castingdirector, skuespiller-coach og har mer enn 50 produksjoner bak seg. Kjersti har hatt statistregi på mange av de største produksjonene gjennom flere år, som f.eks. Kampen om tungtvannet, Verdens verste menneske, RIP Henry og sist; TV-serien Harald og Sonja (fortsatt i produksjon). Kjersti har undervist i regi og casting på Den norske filmskolen (der hun også har vært mentor), Kunsthøgskolen i Oslo, Høyskolen Kristiania med flere.

I 2022 vant hun den internasjonale castingprisen «Semiramis» for den omfattende castingprosessen og coaching under opptak for Eskil Vogts siste film De uskyldige.

Kontaktperson

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.