Logo – Viken Filmsenter
Viken Ung

Aktuelle kurs/verksteder

Vi samarbeider tett med Mediefabrikken og E6 medieverksted om kurser og verksteder for unge

Her finner du en oversikt over kommende kurser og verksteder

Kurser og verksteder for unge

 

Har du lyst til å lage film på en helg – og er mellom 16 og 20 år?

Uansett om du er en nybegynner eller har litt erfaring, er du velkommen til å delta, enten du ønsker å være regissør, skuespiller, fotograf, jobbe med lyd eller bare elsker å lage historier. Det blir en helg med kreativ utforskning, felles måltider og sosiale aktiviteter på kveldene. Bli med og treff andre filminteresserte på din alder – i tillegg til proffe filmskapere med masse erfaring

 

 

Hva er filmjam UNG ?

Filmjam UNG er et unikt konsept der filminteressert ungdom jobber SAMMEN med profesjonelle filmskapere om å lage en film i løpet av en helg. 

Vi setter sammen team som består av unge filmskapere som jobber side om side med profesjonelle bransjefolk. Sammen skal dere utvikle og ferdigstille en kort film i løpet av en helg. 

Deltakelse inkluderer mat og overnatting, og er GRATIS

Start: Fredag 19.april kl 18:00
Slutt: Søndag 21.april kl 18:00
Sted: Kulturskolen i Fredrikstad

PÅMELDING HER

For tilreisende (og lokale som ønsker det) tilbys overnatting på Kulturskolen. Det serveres frokost, lunsj og middag alle dager.
Ungdom fra hele landet kan melde seg på, men vi prioriterer deltakere fra Viken-regionen (Østfold, Akershus, Buskerud og Oslo).

Filmjam UNG arrangeres av E6 medieverksted,  Kulturskolen i Fredrikstad og Viken filmsenter

Har du spørsmål?

Kontakt Trond Ola Mevassvik
Mobil: 40249364
E- mail: tromev@fredrikstad.kommune.no

 

Regirom med Jakob Rørvik

Mediefabrikken har gleden av å invitere til digitalt regirom med regissør og manusforfatter Jakob Rørvik. Over tre kvelder deler Jakob verdifull innsikt og erfaringer fra tre av hans prosjekter – en kortfilm, en spillefilm og en tv-serie.

Datoer:

4. mars kl. 19:00 – 20:30
11. mars kl. 19:00 – 20:30
18. mars kl. 19:00 – 20:30

Regirom gir deg en unik mulighet til å lære direkte fra en erfaren filmskaper. Hver samling avsluttes med Q+A, hvor du kan stille spørsmål i chat eller live.

Regirom er gratis og åpent for alle med påmeldingslenke.

Les mer og meld deg på her!

 

 

 • Våre samarbeidspartnere

  Her kan du lese mer om Mediefabrikken og E6 medieverksteds tilbud til unge.

  • Mediefabrikken

   På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og deg selv som filmskaper. De tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, utviklingsprogrammer og Viken UNG-stipend. Mediefabrikken er en enhet i Avdeling for kunst og kultur i Akershus fylkeskommune og holder til på Tanken i Sandvika.

  • E6 medieverksted

   E6 er et ressurssenter innen opplæring i film, animasjon og spillutvikling. De arrangerer kurs og workshops i samarbeid med blant annet Den kulturelle skolesekken, skoleverket, festivaler og Viken filmsenter. E6 Medieverksted er organisert som en avdeling ved Kulturskolen i Fredrikstad.


Kontakt

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.