Logo – Viken Filmsenter

Veiledning

Få inspirasjon og veiledning av bransjeaktører fra regionen. Et tilbud uten søknadsfrist for den profesjonelle bransjen.

Vi har knyttet til oss erfarne bransjeaktører og tilbyr deg veiledningstimer med en av disse, eller en selvvalgt veileder. Du kan også booke et individuelt møte vår film- og spillkonsulent, Cecilie Stranger-Thorsen, eller fagansvarlig for bransjehevende tiltak og talentutvikling, Sirin Eide ved å kontakte de direkte. Kontaktinformasjon finner du under OM OSS.

Alle søknader om veiledning må gå gjennom vår nye søknadsportal.

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

 

All saksbehandling i forbindelse med tilskudd gitt før 1. februar 2020 vil inntil videre fortsette i  FILMSØK.

 

Saksbehandling

Normal behandlingstid er maks fire uker. Noe lengre behandlingstid må beregnes om det er spesielle forhold ved søknaden som kreves belyst nærmere, eller ved helligdager og ferieavvikling. Manus-/dramaturgiveiledning gis kun en gang pr. prosjekt.

Sirin Eide er fagansvarlig for alle Viken filmsenters veiledningsordninger. Søknader om publikumsveiledning behandles av film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen. Søknader om produsentveiledning behandles av John Einar Hagen.

Kontakt

Sirin Eide

Fagansvarlig bransjehevende tiltak og talentutvikling

Telefon: +47 924 41 441
E-post: sirin@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.