Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken Filmsenter – 1,6 mill. i nye tildelinger

NB! Artikkelen er flere år gammel!

I sin første tildelingsrunde for 2013 vedtok styret i Viken Filmsenter AS i styremøte i dag den 18 mars å gi tilsagn om totalt 1.610.000 kroner fordelt på 9 prosjekter. Det kom inn 62 registrerte søknader som søkte om totalt 13.019.161 kroner.

Det er med glede vi konstaterer at det fortsatt er god spredning regionalt mellom våre fire fylker både når det gjelder antall søknader og hvilke prosjekter som er innstilt for støtte.

Alle søknader er kunstnerisk vurdert av filmkonsulent Harry Guttormsen, og filmsenterets daglige leder har i tillegg vurdert søknadenes totale kvalitet. Det har også vært innhentet ytterligere opplysninger der dette har vært nødvendig.

For oversikt over tildelingene se her.

For statistikk se pdf her.

Vi har med denne tildelingen fortsatt vårt arbeid med å bygge og videreutvikle filmbransjen i vår region. Det er gledelig å se at kvaliteten på de innsendte prosjektene fortsatt er så høy at svært mange gode prosjekter ikke nådde opp i denne runden.

Neste søknadsrunde har frist 16 mai.

Med hilsen
Viken Filmsenter AS

Tom Rysstad,
daglig leder,
tlf. 91340708,
tom@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.