Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken Filmsenter – 2,2 mill. i nye tildelinger

NB! Artikkelen er flere år gammel!

I sin andre tildelingsrunde for 2013 vedtok styret i Viken Filmsenter AS i styremøte  den 19 juni å gi tilsagn om totalt 2.175.000 kroner fordelt på 15 prosjekter. Det kom inn 51 registrerte søknader som søkte om totalt 9.876.003 kroner.

Alle våre fire fylker har også denne gangen fått innstilt prosjekter for støtte.

Alle søknader er kunstnerisk vurdert av filmkonsulent Harry Guttormsen, og filmsenterets daglige leder har i tillegg vurdert søknadenes totale kvalitet. Det har også vært innhentet ytterligere opplysninger der dette har vært nødvendig.

For oversikt over tildelingene se pdf her.
For statistikk se pdf her.

Vi har med denne tildelingen fortsatt vårt arbeid med å bygge og videreutvikle filmbransjen i vår region. Vi merker oss at kvaliteten på de innsendte prosjektene fortsatt er så høy at svært mange gode prosjekter ikke nådde opp i denne runden.

Styret vedtok også at neste søknadsrunde med frist 26 september blir avlyst, begrunnet med at kvaliteten på prosjektene har vært så høy at man har valgt å bruke en stor andel på denne runden og dermed ikke har tilstrekkelige midler til en full ny søknadsrunde til høsten.

Med hilsen
Viken Filmsenter AS
Tom Rysstad
Daglig leder
tlf. 47 9134 0708
tom@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.