Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken Filmsenter – 3,5 mill. i nye tildelinger

NB! Artikkelen er flere år gammel!

I sin andre tildelingsrunde vedtok styret i Viken Filmsenter AS i styremøte i dag den 8 november å gi tilsagn om totalt 3.510.000 kroner fordelt på 22 prosjekter. Det kom inn 70 registrerte søknader som søkte om totalt 14.650.413 kroner.

Det er med glede vi konstaterer at det fortsatt er god spredning regionalt mellom våre fire fylker både når det gjelder antall søknader og hvilke prosjekter som er innstilt for støtte.

Alle søknader er kunstnerisk vurdert av filmkonsulent Harry Guttormsen, og filmsenterets daglige leder har i tillegg vurdert søknadenes totale kvalitet. Det har også vært innhentet ytterligere opplysninger der dette har vært nødvendig.

Viken Filmsenter ønsker å ha en god kjønnsbalanse når det gjelder våre filmskapere. Det er derfor ekstra gledelig å merke seg at hele 55 % av søknadene som har fått tilskudd har kvinnelig regissør. For mere statistikk og oversikt over tildelingene se vedlagte pdf her.

Vi har med denne tildelingen fortsatt vårt arbeid med å bygge og videreutvikle filmbransjen i vår region. Det er gledelig å se at kvaliteten på de innsendte prosjektene er så høy at svært mange gode prosjekter ikke nådde opp i denne runden.

Neste søknadsrunde har frist 21 februar 2013.

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.