Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

VIKEN FILMSENTERS UTVALGTE FILMTALENTER!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Blant 41 søkere er nå 10 unge filmskapere tatt ut til talentutviklingsprogrammet Viken Akademiet. Gjennom ett år vil deltakerne få tilgang til ressurser og muligheter som hjelper dem videre som filmskapere.

Akademiet495x195Akademiet er Viken filmsenters største og viktigste satsing på å løfte frem og utvikle unge filmtalenter fra Akershus, Østfold, Vestfold og Buskerud.

– Nivået på søkerne har vært overveldende, og vi gleder oss til å hjelpe de utvalgte videre i sin utvikling som filmskapere. Vi håper disse talentene vil være med på å prege Viken som filmregion i mange år fremover, sier Tom Rysstad, leder for Viken Filmsenter.

Som deltaker i Akademiet får man en personlig veileder og et spesialtilpasset opplegg knyttet til egen utvikling og egne filmprosjekter. I tillegg vil man bl.a. delta på filmfaglige seminarer og verksteder. Akademiet går over ett år fra januar t.o.m desember 2013.

Blant de 10 som er valgt ut er 3 fra Vestfold, 3 fra Østfold, 3 fra Akershus og 1 fra Buskerud. 8 av deltakerne ønsker å utvikle seg som regissører og 2 som produsenter.

Les mer om deltakerne her.

Viken Akademiet er utviklet av Viken filmsenter og ressurssenteret Mediefabrikken i Akershus.

For mer informasjon kontakt prosjektleder Anders Fristad Rudolph (97797036, ung@vikenfilmsenter.no) eller daglig leder Tom Rysstad (91340708, tom@vikenfilmsenter.no).

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.