Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken på Oslo Pix

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Viken filmsenter samarbeider i år med Oslo Pix om bransjeseminar og korfilmprogrammet Pix Kort.

BRANSJESEMINAR  med filmfinansiering som hovedtema

Torsdag 6. juni kl. 13-17 inviterer Oslo Pix, i samarbeid med Viken Filmsenter og Nordisk Film Kino, til bransjeseminar med filmfinansiering som hovedtema.
Andre stikkord for dagen:  Publikumsutvikling, Fernando Mereilles, grønn filmproduksjon

Oslo skal få sitt eget filmfond. Hva kan et nytt regionalt filmfond gjøre for filmen i Oslo og Viken-regionen? Hva slags produksjoner skal fondet finansiere? Og hva kan film og annen kunst gi tilbake til byen?

Bli med Klingenberg kino og ta debatten om Oslos nye filmfond.

Detaljert program og påmelding finner du HER.

 

PIX KORT

I Pix Kort vises kortfilmer fra Oslo og omegn, laget av noen av de fremste unge talentene i norsk film. Programmet er et samarbeid med Viken filmsenter og Mediefabrikken. Årets program kombinerer Oslo-premierer med filmer som har gått sin seiersgang på norske og internasjonale festivaler.

Pix Kort vises onsdag 5. juni og søndag 9. juni og varer 90 minutter.

Filmene som vises er: My sister dances av Johanna Pykköö, Virgins4Lyfe av Thea Hvistendahl, The Dreamer av Kenneth Karlstad,  Saras intime betroelser av Emilie Blichfeldt, Hva betyr det? av Siri Nerbø og Lakenfort av Marlene Lyngstad.

Detaljert program finner du HER

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.