Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken PRO setter fokus på ledelse

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Første samling i Viken PRO ble holdt den 5. og 6. mars med tema selskapsdrift og ledelse. Vi var heldige å få med oss Frode Reksten til å forelese om ledelse. Reksten er kåret til årets foreleser flere ganger, og foreleser blant annet på BI.

 

Frode Reksten foreleser om ledelse under Viken PRO samling på Scandic Fornebu

 

I tillegg var produsentene Ingvil Giske, Axel Helgeland, John Einar Hagen og Eric Vogel innom for å snakke om tema ut i fra sitt perspektiv. På dag to fikk vi besøk av teatersjef ved Det andre teatret, Mats Eldøen, som snakket om teaterets reise fra byggeplass til suksess.

På denne første samlingen var både fjorårets og årets kull samlet,  og til sammen var det 18 fornøyde deltagere som fikk med seg innspill og inspirasjon fra Viken filmsenters utviklingsprogram for produsenter. De ti produsentene fra årets kull er  Marte Hansen, Khalid Maimouni, Synne Seltveit og Kristin Zachariassen, Therese Naustdal, Jan Dalchow, Beathe Hofseth, Lars Einar Skageberg, Hilde Skofteland og Jørn Stenersen.

 

Erik Vogel fra Torden Film

I en virkelighet hvor både finansiering og distribusjon stadig er i endring, trenger Norge smarte, kreative og kunnskapsrike filmprodusenter som kan ligge i forkant av denne raske utviklingen.

 -For oss var det viktig  å få til en samling om ledelse, fordi vi ser et behov for at produsentene også ser på seg selv som ledere. Vi håper at vi inspirerer deltagerne til å bygge allianser, og ta med seg verdifulle erfaringer fra forelesere og veiledere, sier Signe Pahle, produksjonsrådgiver ved Viken filmsenter.

Det vil bli avholdt fire samlinger i løpet av 2018/2019. De neste samlingene vil ha fokus på  finansiering, gjennomføring av produksjonen og distribusjon/lansering.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.