Logo – Viken Filmsenter

Viken UNG-filmstipend

Viken UNG-filmstipend gir unge filmskapere og talenter muligheter til å utvikle og gjennomføre et prosjekt. Når vi har mottatt søknaden din inviterer vi til en samtale om prosjektet.


Stipendet kan gå til produksjon av musikkvideo, kortfilm og dokumentar eller piloter til webisodes/nettdrama. Prosjektene som mottar stipend får tilbud om veiledning og tilgang til produksjonsutstyr fra Mediefabrikken.

Maksimalt stipendbeløp er:

  • kr 10 000 for filmskapere opptil 20 år
  • kr 25 000 for filmskapere eldre enn 20 år

Stipendet er for unge filmskapere inntil to år etter endt bachelorutdanning innenfor film-, spill- og tv-produksjon, eller filmskapere som ikke har profesjonell produksjonserfaring.

Før du søker må du forberede en prosjektbeskrivelse som inkluderer tittel, prosjekttype, lengde, alder, søknadsbeløp, budsjett og fremdriftsplan. Du skal også beskrive hva filmen handler om, hvorfor du ønsker å lage filmen, og hvem du skal lage filmen sammen med.

Etter at søknaden er sendt inn inviterer vi til en samtale om prosjektet før videre saksbehandling.

Sett deg inn i retningslinjene før du søker!

Retningslinjer
Last ned logo

 

Hvordan søke?

Nye søknader må gå gjennom ny søknadsportal som åpner 1. februar 2020.

Dersom du allerede har en ikke avsluttet sak i vår gamle søknadsportal, Filmsøk, vil saksbehandlingen fortsettes der inntil videre. Alle anmodninger om eksisterende tilskudd gjøres derfor i FILMSØK.

Viken Ung-filmstipend administreres av Mediefabrikken på oppdrag fra Viken Filmsenter.

 

Har du spørsmål om stipendet eller hvordan du søker?

Kontakt

Remi Antonsen

Koordinator Viken UNG-filmstipend

Telefon: +47 410 85 640
E-post: ung@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.