Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken UNG – Regiprogram for jenter

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Har du en god historie, eller et tema som du brenner for? Lag film om det nå! Viken filmsenter og Mediefabrikken søker jenter mellom 20-25 som vil utforske nye idéer, og lage film av dem.

Du søker deg inn med en manusidé som utvikles og produseres i løpet av verkstedet. Gjennom to måneder og fire samlinger vil vi ved hjelp av skriveøvelser, samtaler, visuelle øvelser og improvisasjon, utvikle prosjektene og forberede produksjoner som kan gjennomføres på én opptaksdag. Første samling er 30. mars.

Foto: Edvart Falch Alsos

Foto: Edvart Falch Alsos

Målet med verkstedet er å skape en åpen og avslappet atmosfære som gjør deg tryggere og modigere som filmskaper, og som styrker fortellergleden.

I innspillingsperioden skal du, i tillegg til å ha regi på egen film, stille som produsent og innspillingsleder på to andre prosjekter.

Du mottar utstyrsstøtte fra Mediefabrikken, og vil i tillegg få en egen fotograf som jobber sammen med deg under forberedelse og opptak. Prosjektene vil også få oppfølging og veiledning i etterarbeidet.

Forløpet ledes av Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen som begge jobber som veiledere på Mediefabrikken.

Hvordan søker du og hvem kan søke?
Jenter i alderen 20 til 25 med tilknytning til et av de fire Viken-fylkene Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

Søknaden må inneholde en idé til en film (Maks 1 A4-side), informasjon om deg selv, samt lenke til tidligere arbeider, dersom dette finnes.

Send søknaden til marte@mediefabrikken.com innen 18. mars.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.