Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken UNG – Utviklingsverksted dokumentarfilm

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Har du en idé til en dokumentarfilm?

Viken filmsenter og Mediefabrikken søker unge filmskapere til et forløp hvor deltakerne utvikler hvert sitt prosjekt med veiledning og oppfølging fra profesjonelle dokumentarfilmskapere. I tillegg til å utvikle egne ferdigheter som dokumentarfilmskaper gir forløpet deg nye nettverk og kontakter som du kan ta med deg videre.

ameli-gudmund-og-haakon-sand

 

Verkstedsforløpet vil ledes av Bård Kjøge Rønning i samarbeid med andre profesjonelle dokumentarfilmskapere med tilknytning til Viken-regionen og Viken Filmsenter. Bård Kjøge Rønning jobber som regissør og produsent i produksjonsselskapet Antipode Films i Fredrikstad. Bård driver selskapet sammen med Fabien Greenberg, som også vil være en del av forløpet.
Les mer om hva slags filmer de har laget her.

Søkere må være mellom 19 og 25 år, og ha tilknytning til enten Akershus, Buskerud, Vestfold eller Østfold.

Verkstedet vil bestå av tilsammen fire samlinger og avsluttes med en presentasjon av prosjektene på dokumentarfilmfestivalen Nordic Docs i Fredrikstad 26. til 29. mai.

Ønsker du å delta? Send en søknad til marte@mediefabrikken.com innen fredag 11. mars.

I søknaden må du gi en kort beskrivelse av deg selv, hvorfor du ønsker å delta, alder og tilknytning til Viken-regionen. Det er en fordel om du har noe erfaring med filmproduksjon fra før. Merk eposten med “Dokumentarfilmverksted 2016”.

 Bildet er hentet fra filmen Ámæli som ble utviklet som en del av fjorårets forløp. Filmen ble spilt inn på Færøyene. Regi: Gudmund og Haakon Sand

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.