Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

VIKEN VOX ER I GANG!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Første samling av Viken filmsenters nye satsning startet i slutten av november. Frem til april neste år skal fire team utvikle hver sin kortfilm frem mot søknadsklare prosjekter.

På den første samlingen hadde man blant annet fokus på å kartlegge gruppa, bli kjent med hverandre og på å utvikle samarbeidet. Mellom samlingene vil hvert team få individuell veiledning, men man vil også utvikle prosjektene sammen som gruppe.

 

Skjermbilde 2015-12-07 kl. 14.05.20

«Vi er utrolig glad for den gjengen som er med på Viken Vox. Det er en reflektert og variert gruppe, med enormt mye å tilby», forteller Marius og Øyvind, som utgjør et av de fire teamene som er en del av programmet.

Deltakerne fikk også nye perspektiver, blant annet gjennom en egen workshop med performancekunstnerne Anders Firing Aardal og Heiki Ripinen fra Akademi for scenekunst i Fredrikstad. I tillegg startet man opp prosjektutviklingen.

«Det ble noen lange, intense og gode dager på samlingen. Prosjektet vårt har allerede gjort et godt sprang. Vi har klart å definere flere problemstillinger i manus, og finne en felles ide og visjon om hva for en film det er vi skal lage», forteller Marius og Øyvind.

Vi i Viken filmsenter og Mediefabrikken gleder oss til følge prosjektene og deltakerne videre.
Neste samling er 10.-13. februar.

Deltakerne i første utgave av Viken Vox er:

Thea Hvistendahl, regissør og Andrea Berentsen Ottmar, produsent
Marius Myrmel, regissør og Øyvind Eriksen, produsent
Petter S. Holmsen, regissør og Pål Ulvik Rokseth, fotograf
Christian K. Norvalls, regissør og Line Dalheim, manusforfatter.

Sirin Eide fra Viken Vox er fagansvarlig for programmet, Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen fra Mediefabrikken er hovedveiledere.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.