Logo – Viken Filmsenter

Viken UNG-spillstipend

Viken UNG-spillstipend er for spillutviklere mellom 15 og 30 år som ønsker å realisere et prosjekt. Stipendet skal gi flere spillutviklere mulighet til å øve seg.


Stipendet skal gå til utvikling av et spill, deler av et spill eller en prototype. Prosjektene som mottar spillstipend får tilbud om veiledning som en del av prosessen.

Maksimalt stipendbeløp er:

– kr 10 000 for spillutviklere fra 15 til 20 år
– kr 25 000 for spillutviklere fra 20 til 30 år

 

Før du søker må du forberede en prosjektbeskrivelse som inkluderer tittel, spillmotor, søknadsbeløp, en beskrivelse av spillet, hvem du er og eventuelle samarbeidspartnere. Du må også lage en fremdriftsplan og et budsjett. Sett deg nøye inn i retningslinjene før du søker. Etter at søknaden er sendt inn inviterer vi til en samtale om prosjektet før videre saksbehandling.

Retningslinjer
Last ned logo

 

Søknader sendes inn via vår søknadsportal.

 

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

Noen tildelinger

Vi støtter hvert år en rekke prosjekter, her er noen av de siste.

Viken UNG-spillstipend administreres av E6 Østfold Medieverksted på vegne av Viken filmsenter.  Har du spørsmål om stipendet eller hvordan du søker?

Kontakt

Kristoffer Jetmundsen

Koordinator Viken UNG-spillstipend

Telefon: +47 938 65 335
E-post: spillstipend@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.