Logo – Viken Filmsenter

Viktig informasjon om frister fremoverNB! Artikkelen er flere år gammel!

Opprydning i Filmsøk

Vi rydder opp i Filmsøk før jul og gjør i den forbindelse oppmerksom på at filmsenteret ikke tar i mot søknader om utviklingstilskudd til dokumentar, xpresstilskudd og reisestøtte i perioden 23/11 2018 – 7/1  2019. Søknader som sendes inn i denne perioden vil bli avvist. Vi håper på forståelse for dette.

 

Utbetalingsfrist for tilskudd og reisestøtte i 2018 er 4. desember!

For å være garantert utbetaling i 2018 må anmodninger om utbetaling av tilskuddsrater og reisestøtte være sendt inn via Filmsøk.no innen tirsdag 4. desember. Informasjon om dokumentasjon som skal ligge ved en anmodning finner du i tilskuddsbrevet.

 

Søknadsfrister for utviklings- og produksjonstilskudd i 2019 

Viken filmsenter vil gjennomføre 3 søknadsrunder forut for tildelingen av utviklingstilskudd til spill og produksjonstilskudd til kort- og dokumentarfilm i 2019.

  • 14. januar (vedtas i styremøte 12. mars)
  • 10. april (vedtas i styremøte 14. juni)
  • 28. august (vedtas i styremøte i uke 44)

Eksakt dato for styremøte i forbindelse med tredje og siste søknadsrunde i 2019 oppdateres på våre nettsider så fort det er fastsatt.

Merk: Søknader om utviklingstilskudd til dokumentar vil også i 2019 behandles løpende uten søknadsfrist.

 

 

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.