Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Vil du presentere deg selv på MIRAGE?

MIRAGE i samarbeid med Viken Filmsenter velger i år ut 5 film-håndverkere som får muligheten til å presentere seg selv og sitt arbeid ovenfor både norsk og internasjonal bransje under MIRAGE filmfestival. 

Dette er et unikt tilbud til ambisiøse filmfotografer, klippere, lyd-designere eller komponister som ser etter nye samarbeid og ønsker bli med på bransjebyggende, inspirerende og internasjonaliserende dager under MIRAGE.

Filmfestivalen holdes mellom 11-15. oktober i Oslo.

Send inn kort motivasjonstekst på ikke mer enn 350 ord, CV + lenke til showreel til info@mirage.no innen 29 september.

 

 

På MIRAGE vil man få muligheten til å møte noen av de fremste filmskaperne og film-håndverkerne fra hele verden, se kvalitetsfilm, delta på inspirerende fagdager og sosialisere med både internasjonal og norsk bransje. Festivalen er initiert av en gruppe filmskapere og ønsker bidra til at flere norske talenter og filmarbeidere fra hele Norge skal blir involvert i kunsteriske samarbeid med internasjonale aktører.

MIRAGE Professionals bransjeprogram vil snart presenteres her   

Se MIRAGE Filmprogram her

 

Om MIRAGE

MIRAGE er en hyllest til filmkunsten.En filmfestival og et helårs initativ, et sosialt møtested og en brobygger mellom ulike kunstformer.

Opplev Stumfilmkonserter | Live Performance Cinema | Radio Cinema | Slow Cinema | Poetry Cinema | Silent Cinema | Konserter | Mesterklasser | Bransje-eventer | Profilerte Internasjonale Gjester | Fest og Baluba

MIRAGE PROFESSIONALS

MIRAGE er en filmfestival med mål om å promoterer filmkunsten, filmskaperne og film-håndverket. Festivalen hyller håndverket bak filmskaperprosessen og omfavner filmskaperne og kunstnerne som evner å skape innovative filmer som stadig pusher filmen som kunstform videre. MIRAGE viser opptil 35 nøye utvalgte cinematiske og kunstneriske sterke filmer, både dokumentarer og filmer som visker ut skillet mellom fiksjon og dokumentar.

MIRAGE Professionals handler om å stimulere filmskaperne, de kreative fagfunksjonene og filmskaperprosessen. Bygge nye samarbeid, internasjonalisere og inspirere. MIRAGE skal være et samlingspunkt og en internasjonal arena for filmfotografer, lyddesignere, klippere, regissører og alle kreative fagfunksojner. Festivalen deler ut fire priser: MIRAGE Craft Awards for Klipp, Filmfotografi, Regi og Lyddesign. En en-persons jury avgjør prisene. En personlig pris og  anerkjennelse fra en kunstner til en annen.

Kontaktperson

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.