Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Bli kjent med Unreal 5

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Ari Arnbjörnsson fra Epic Games kommer til Spillkonventet for å presentere nye funksjoner og muligheter i Unreal Engine 5. Ari har 14 års erfaring i gamet og vi er glade for at han tar turen over i år.

 

 

Epic med på sponsorsiden 

Epic Games, som står bak megasuksessen Fortnite og utviklingen av spillmotoren Unreal Engine, er en av sponsorene bak årets Spillkonvent. Epic Games finansierer også produksjoner via Epic MegaGrant – et gigafond på hele 100 millioner dollar hvor film- og spillprodusenter som benytter motoren kan søke midler.

En av aktørene som har mottatt midler fra fondet er prosjektet Last Days of Snow fra selskapet Loeding. Tilbake i 2020 snakket vi med «Lead Developer» Jonathan Nielssen om både spillet og stipendet – og spurte blant annet om han hadde noen gode råd til andre som vurderte å søke Epic MegaGrant og om muligheter som åpner seg for å skape både film og spill ut ifra samme univers i spillmotorer som Unreal?  Les intervjuet her

 

 

Last Days of Snow er ett av prosjektene som skal presenteres under programposten Work in progress- Fure Wolds på årets Spillkonvent. Vi finpusser i disse dager programmet for konventet. Selv om alle detaljene fremdeles ikke er helt på plass kan du lese om flere av programpostene her.

Kontaktperson

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak
Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.