Logo – Viken Filmsenter

Ved påmelding kan du melde deg på tre ulike workshoper som går parallelt med hovedprogrammet i Lille sal. Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla!

Mesteparten av programmet er nå klart, men det kan komme mindre endringer.

PROGRAM SPILLKONVENTET 2024

Mandag 10. juni (Store sal)

Mandag 10. juni (Lille sal)

 • 11:30

  Møt Innovasjon Norge

  Er du er nysgjerrig på om Innovasjon Norge kan hjelpe deg med rådgivning eller finansiering?

  Margit Klingen Daams – Spesialrådgiver Kreativ næring
  Margit ble ansatt i Innovasjon Norge i 2013, i forbindelse med lanseringen av regjeringens handlingsplan «Fra Gründer til kulturbedrift», og har jobbet med og bidratt til satsingen på kulturell og kreativ næring som ble iverksatt av regjeringen i 2017. Hun har lang erfaring med fagfeltet kreativ næring, og innovasjon og entreprenørskap, etter oppstart av to bedrifter og Norges første inkubator for bedrifter fra kreativ næring. Margit brenner for å bidra til at enda flere bedrifter skal kunne ta steget ut i verden og dermed bidra til økt verdiskaping og eksport for Norge.

  Caylie Mørck – Seniorrådgiver Kreativ Næring
  Caylie har nylig blitt ansatt i teamet som jobber med kreativ næring. Hun kommer fra privat sektor og har erfaring fra arbeid med oppstartsselskaper fra kreativ næring, samt kommunikasjons- og merkevarestrategi. Hennes fagkunnskap bidrar for øyeblikket inn mot utviklingsarbeidet med kreativ næring i Innovasjon Norge, spesifikt med eksportprogrammet og investorprogrammet for kreativ næring, et oppdrag fra Kultur- og likestillingsdepartementet.

 • 14:50

  Workshop: Å gjøre virkeligheten spillbar (45 min)

  En rekke spill tar inspirasjon fra ekte systemer i verden og naturen rundt oss. Men hvordan lage gode og spennende spill basert på slike systemer?

  I denne workshopen tar Lise Hagen Lie (Game Director, Life Below) og Simen Vegsund Dahl (Lead Designer, Life Below) deg gjennom en rekke praktiske eksempler på hvordan Megapop har løst slike utfordringer. Baåde i korallrev-spillet Life Below, men også med eksempler fra kundeprosjekter. Megapop går her gjennom sin metodikk og prosess for aå finne «fun» i noe som egentlig ikke er ment for spill. I den siste delen skal gruppen selv «sanntidsdesigne» løsningsforslag på «Life Systems» i spill. Om noen i gruppen har en idé eller prosjekt de gjerne vil ha en diskusjon rundt er det åpning for det.

   

Tirsdag 11. juni (Store sal)

Tirsdag 11. juni (Lille sal)


Samarbeidspartnere


Kontaktpersoner

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.