Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Velkommen til årets bransjedøgn!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi inviterer film- og spillbransjen i Akershus, Buskerud, Oslo, Vestfold og Østfold til et inspirerende døgn med foredrag, intervjuer, case-studies, mingling, mini-verksteder og god mat – alt komprimert inn i ett langt døgn.

 

 

 

Bransjedøgn er til inspirasjon for både dokumentar,- fiksjon- og spillbransjen i Viken-regionen. I tillegg ønsker vi å tilrettelegge for at du skal styrke ditt nettverk.

 Vi fyller den første dagen med verksteder, hvor folk møtes i mindre grupper, får inspirasjon og blir kjent med hverandre.  Den andre dagen har vi invitert foredragsholdere som forteller om nye muligheter og hvordan de har lykkes.  På dag 2 vil det også være mulig å booke en -til -en samtaler med kortfilmkonsulent Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen og dokumentarfilmkonsulent Eirin Gjørv fra Norsk Filminstitutt, i tillegg til vår egen film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen. 

 

Målgruppe: den profesjonelle delen av film- og spillbransjen i Viken-regionen

Dato: torsdag 10. oktober – fredag 11. oktober

Sted: Scandic Park Hotel Sandefjord

Kursavgift: Earlybird:  750 ,- (før 1. september) 1 000,- (fra 1. september)

Det er samme pris selv om du er med én eller to dager.
Prisen inkluderer overnatting i enkeltrom.
Ingen refusjon etter påmeldingsfristen!

Påmeldingsfrist: 20.  september 2019!

PROGRAM OG PÅMELDING

For spørsmål om bransjedøgn, kontakt oss på e-post her

 

– Vi gleder oss til å stå på hotelltrappa og ønske velkommen til vårt femte Bransjedøgn i Viken Filmsenter.  Programmet er satt sammen ut ifra slagordet, «Bli inspirert». Vi er stolte av årets gjester, og fortsetter suksessen med verksteder i mindre grupper og håper produsenter, regissører, spillutviklere, fotografer, klippere ..mfl. vil  finne noe som inspirerer. Den andre dagen har vi invitert foredragsholdere som vil dele sine suksesshistorier og sitt syn på nye muligheter i et landskap i stadig forandring. Som tidligere år blir det også noe fellesopplegg og muligheter for kvalitets-mingling og god mat.
Velkommen til Sandefjord –  BLI INSPIRERT!

Sirin Eide, Programansvarlig

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.