Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Meld deg på Nordic Shorts Expo

Nordic Shorts Expo er et arrangement rettet mot profesjonelle kortfilmskapere under Minimalen kortfilmfestival.

Det er en arena hvor internasjonale festivaler, salgsagenter og distributører kan bli kjent med kommende kortfilmer og filmskapere i Norge og de nordiske landene. Filmskapere som innvies en-til-en møter er velkomne til å søke filmsenteret om reisetilskudd. 

Expo-initiativet tilbyr aktiviteter som:

  • Nettverksarrangementer
  • En-til-en møter mellom nordiske filmskapere og internasjonale festivaler og distributører

Til Nordic Shorts Expo kommer representanter fra en rekke verdenskjente festivaler som Tribeca Filmfestival, Sundance Filmfestival, Venezia Filmfestival, Int. Kurzfilmtage Wintherhur, Riga Internasjonale Filmfestival med mer. Samt salgsagenter og distributører som spesialiserer seg på salg og markedsføring av kortfilm.

 Ønsker du å delta på en-til-en møter for å bli bedre kjent med de internasjonale ekspertene, eller for å presentere et filmprosjekt?

Møtene finner sted torsdag 12. januar 2023. Deltakere på kortfilmkonventet 2023  får sin tid tilpasset etter programmet.

Send en e-post til Expokoordinator, expo@minimalen.com. Skriv et par linjer hvor du introduserer deg selv og ditt arbeid, og fortell hva du håper å få ut av møtene.

Merk at

1) Du må ha festivalakkreditering under Minimalen Kortfilmfestival. Festivalpass kan kjøpes under festivalen. For Kortfilmkonventets deltakere er festivalakkreditering inkludert i påmeldingen.

2) Du må være en profesjonell filmskaper (beklager, ingen studenter).

Se programmet på Minimalen her

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.