Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Møt de fagansvarlige for Springbrett

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Glem ikke å søke utviklingsprogrammet Springbrett senest 30. september for å motta stipend, mentorskap og en masse inspirasjon fra produsentkolleger.

 

 

Prosjektleder Lene Juliussen får hjelp av fagansvarlige Nils Stokke og Ellen Lyse Einarsen til å sette sammen programmet og matche deltakerne med mentorer ved oppstarten i oktober.

 

Ellen Lyse Einarsen er en av manusveilederne hos Viken filmsenter. Ellen er utdannet manusforfatter fra den norske filmskolen (2004) og har siden arbeidet i spillbransjen i Norge og Tyskland. Hun har vært del av produksjoner som Age of Conan: Hyborian Adventures, The Secret World, Suburbua og Angry Birds Epic. Før hun gikk ut i barsenpermisjon vinteren 2020 var hun COO for Expology.

Nils Stokke er en av produsentveilederne hos Viken filmsenter, han er produsent og daglig leder i Spark, som blant annet står bak de prisvinnende dramaseriene Brillebjørn og Kongen av Gulset. Han var i flere år programredaktør og kanalsjef for NRK Super og har i tillegg bakgrunn fra underholdningsavdelingen i NRK. Nils er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen og medieviter fra New York University.

 

Mediefabrikken og Cecilie Stranger-Thorsen fra Viken filmsenter deltar også i arbeidsgruppa for utviklingsprogrammet rettet mot nyetablerte produsenter i Oslo og Viken-regionen.

 

Les mer om Springbrett for uetablerte produsenter her

Kontakt

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak
Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.