Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Ny konsulent Viken UNG spillstipend

Første februar tok Mattis Delerud over som konsulent og mentor for Viken UNG spillstipend. Mattis skal vikariere for Camillla Wang Kvalheim som er ute i svangerskapspermisjon. 

Mattis har en variert bakgrunn fra spillbransjen, og har over ti års erfaring som spilldesigner og produsent. I 2014 ble han BAFTA-vinner for det mobile rytmespillet Size DOES Matter.

Mattis har også Syv års erfaring som programleder for Twitch-streamen til Global Game Jam Hamar og er også kjent som som konferansier og programelder for Spillprisen, den årlige prisutdelingen for norsk spillbransje

Mattis Delerud er utdannet bachelor/cand.mag i It med fordypning i Spilldesign fra Norges Informasjonsteknologiske Høyskole. Han har i tillegg årsstudium i Psykologi fra NTNU, samt årsstudium i Medier og kommunikasjon fra Oslo Met. Han har erfaring som spilldesigner og daglig leder i DOS studios. Han har videre jobbet som frilans spillanmelder i NRK P3.

For tiden jobber han som linjelærer i Spill og entreprenørskap ved Danvik folkehøgskole i Drammen.

Mattis er spesielt opptatt av godt level design og spill med få mekanikker. «Gode spill blir til med åpen kommunikasjon, tidlig og jevn playtesting og tydelige frister».

Han liker godt å jobbe med studenter og unge som nettopp har startet med spillutvikling og spilldesign, og synes spesielt mentorering og veiledning av søkere virker interessant og givende.

Vi er veldig glade for å få Mattis med på laget og gleder oss til at dere skal bli bedre kjent med ham!

Viken UNG-spillstipend er for spillutviklere mellom 15 og 26 år som ønsker å realisere et prosjekt. Stipendet skal gi flere spillutviklere mulighet til å øve seg.
Les mer om stipendet og hvordan du søker HER

(Foto: Ine Moen)

Kontaktperson

Viken UNG-spillstipend

Mattis Delerud


Telefon: +47 970 13 754
E-post: spillstipend@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.