Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Skal du søke tilskudd i årets siste tildelingsrunde?

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Siste frist for å søke utviklingstilskudd til spill eller produksjonstilskudd til kort- og dokumentarfilmprosjekter er 28. august.

Dersom du har behov for et møte med vår film- og spillkonsulent i forkant, vennligst ta direkte kontakt med Cecilie Stranger-Thorsen på e-post for å avtale tidspunkt så raskt som mulig.

Her er Cecilie Bjørnaraa fra True Fiction og Julie Engaas i samtale med vår film- og spillkonsulent.

Det er viktig at søknader om utviklings- og produksjonstilskudd beskriver hvordan produksjonene skal gjennomføres. I søknadsprosessen må du blant annet laste opp reginotat, produsentnotat og markedsstrategi. Vi har laget ulike inspirasjonsdokumenter som gir deg informasjon om hvilke spørsmål du forventes å besvare i disse notatene. Inspirasjonsdokument til produsentnotat for spill er det nyeste i rekken.

Du finner alle inspirasjonsdokumentene samlet her.
Dokumentene er IKKE en mal på hvordan det må gjøres, men en inspirasjon til arbeidet. Bruk det som passer for deg og ditt prosjekt! 

Les mer om den totale listen av vedlegg du bør sende inn ved en søknad under hver enkelt tilskuddsordning.

Cecilie Stranger-Thorsen

Film-og spillkonsulent
Telefon: + 47 908 84 212
E-post: konsulent@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.