Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Søk ANIDOX innen 28. september

NB! Artikkelen er flere år gammel!

ANIDOX og Fredrikstad Animation Festival arrangerer i samarbeid med filmsenteret en workshop der audiovisuelle innholdsskapere skal utvikle prosjekter i grenselandet animasjon /dokumentar /VR.  Søknadsfrist 28. september!

 

Foto: Therese Øvergard @netronnorway

ANIDOX-mentor Uri Kranot vil lede workshopen, som vil foregå i forbindelse med Fredrikstad Animation Festival 2021, sammen med produsent Eirik Smidesang Slåen. Workshopen avsluttes med en pitch-presentasjon for fagpersoner fra animasjons- og dokumentarfeltet.

Når: torsdag 21. og fredag 22. oktober
Hvor: Workshopen finner sted i Fredrikstad og online

SØK HER
Søknadsfrist 28. september!

 

Uri Kranot har sammen med sin partner Michelle Kranot ekspandert sitt arbeid utover det tradisjonelle. Kunsten deres spenner over eksperimentelle sjangre og ukjente medier og smelter sammen tradisjonelt kunsthåndverk og nye teknologier til moderne opplevelser. De er grunnleggerne av produksjonsselskapet TinDrum og produsenter og kreative direktører av ANIDOX hvor fokuset ligger på utvikling og produksjon av animerte dokumentarer. Teamet er også en del av The Animation Workshop der de innehar forskjellige nøkkelstillinger.

 

 Eirik Smidesang Slåen er utdannet fra Élcar i Paris i 2006 med master i regi og filmproduksjon, i tillegg til bachelor i litteratur, film og kunsthistorie. Eirik regisserte en rekke kortfilmer før han i 2015 var co-produsent i Motlys på filmen Welcome to Norway.  Deretter startet han som produsent for Dyrene i Hakkebakkeskogen hos Qvisten Animation. Høsten 2019 lanserte han sin andre animerte blockbuster, den 3D animerte familiefilmen Kaptein Sabeltann og den magiske diamant. I 2020 etablerte han produksjonsselskapet Imaginær Film, sammen med produsentkollega Elisabeth Opdal, for å utvikle prosjekter innen både animasjon og live action.

Les mer om fjorårets deltakere her

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.