Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Tilbake til fremtiden – seminar med Johanna Koljonen 3. juni

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi runder av vårens satsning på publikumsarbeid i Koronatider med et seminar med Johanna Koljonen, som har grepet utfordringen om å tenke høyt om fremtiden.

 

Endelig kan vi gå tilbake til en slags hverdag igjen, etter måneder med permitteringer og hjemmeskole, krisepakker og usikkerhet. Som privatpersoner er vi lettet over å komme tilbake til normaliteten, men hvordan er det med film og spillbransjen: hvilken normalitet er det egentlig vi returnerer til? Hvilke sårbarheter har denne krisen avdekket, og hvordan kan vi sørge for å gjøre bransjen mer robust i møte med slike raske skift, som garantert kommer igjen?

 

 

Johanna Koljonen, har grepet utfordringen om å tenke høyt om fremtiden og vil i seminaret besvare følgende spørsmål; i tillegg til de du lurer på:

  • Hvilke forandringsprosesser i bransjen har akselerert under krisen?
  •  Hvilket mulighetsrom fins for forandringer til det bedre?
  • Hvilke globale makrotrender må vi holde øye med de neste årene?

Foredraget finner sted på Crowdcast 3. juni klokken 15:00 og holdes på svensk.

 

Registrer deg her for å delta!

 

Om Johanna Koljonen

Johanna Koljonen (CEO, Participation Design Agency) er medieanalytiker, forfatter og opplevelsesdesigner. Hun er forfatter av Nordic Film Markets årlige Nostradamus-rapport og sitter i styret til Svenska Filminstitutet.

Hun foreleser internasjonalt om film- og TV-bransjens fremtid og om design av narrative spill og opplevelser. Tidligere var hun deleier i Rundfunk Media, som produserer radio og TV for svensk allmennkringkastning. I 2011 mottok hun Stora Journalistpriset i kategorien «Årets förnyare». Hennes seneste bok er Larp Design: Creating Role-Play Experiences.

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.