Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Viken UNG spillstipend – seminar 2023

Lørdag 9. desember samlet vi mottakerne av Viken UNG-spillstipend til seminar hos Carbonara Games i Oslo.

På seminaret presenterte deltakerne egne prosjekter, utfordringer de støtte på underveis og tanker om progresjon og veien videre. Etter hver presentasjon var det rom for samtale og innspill fra de andre stipendmottakerne og bransjeaktører.

I alt ble 9 ulike spillprosjekt presentert. Som avslutning var det satt av tid til playtesting av de ulike spillene.

 

 

Formålet med det årlige seminaret er å utvikle nettverk og dele kompetanse og erfaringer blant stipendmottagerne. I tillegg er seminaret en fin mulighet for deltakerne til få et innblikk i den profesjonelle bransjen og få tilbakemeldinger fra profesjonelle bransjeaktører.

I år hadde vi med  oss Adrian Tingstad Husby fra Carbonara Games og Kristoffer Jetmundsen fra Hyper games, som både ga tilbakemeldinger og playtestet de unge spillutviklernes prosjekter. Seminaret var hostet av Mattias Delerud, spillkonsulent ved E6 medieverksted.

 

Viken UNG-spillstipend er for spillutviklere mellom 15 og 26 år som ønsker å realisere et prosjekt. Stipendet skal gi flere spillutviklere mulighet til å øve seg. Stipendet skal gå til utvikling av et spill, deler av et spill eller en prototype. Prosjektene som mottar spillstipend får tilbud om veiledning som en del av prosessen. Viken UNG-spillstipend forvaltes av E6 medieverksted på vegne av Viken filmsenter.

Kontaktperson

Mattis Delerud


Telefon: +47 970 13 754
E-post: spillstipend@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.