Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 8. juni 2018

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Fem nye utviklingstilskudd til dokumentar

Viken filmsenter innvilget 1. juni utviklingstilskudd til fem prosjekter.  En fellesnevner for prosjektene er regissørens personlige engasjement i fortellingene. Det ble til sammen innvilget tilskudd på 600 000 kroner. Se hvilke prosjekter som har mottatt tilskudd her.
Les mer

 

 

 

 

Hør om Oslo-monologene her

Tirsdag var flere av de involverte i Oslo-monologene på besøk i P2s Studio 2 for å fortelle om prosjektet. De 6 kortfilmene har verdenspremiere på Oslo Pix fredag kl 18.
Hør innslaget her!

 

 

En givende dag på Oslo Pix

Gårsdagens bransjeseminar er vel overstått. Vi sender en stor takk til alle som bidro til at det ble en dag hvor vi fikk mulighet til å diskutere de store linjene og dele kunnskap med hverandre. Visningen av to dokumentarfilmer, MAKING SENSE TOGETHER og EXIT, bidro også til å gjøre dagen til en sterk opplevelse.
Les mer

 

 

Hva skjer

Frister

29. august: frist for å søke Viken filmsenter om produksjonstilskudd til kortfilm og dokumentar samt utviklingstilskudd til spill

Festivaler, konventer og konferanser

4.-10. juni: Oslo Pix
13.-17. juni: Korfilmfestivalen 2018
18. juni: Spillkonventet 2018

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.