Logo – Viken Filmsenter

Spillkonventet ble for første gang arrangert på Klækken hotell i september 2012, på initiativ fra NFI og med Virke produsentforening som samarbeidspartner. Siden oppstarten har NFI samlet spillbransjen på Klækken i juni hvert år.

Når konventet nå er tilbake på Klækken etter en liten koronapause har Viken filmsenter tatt over stafettpinnen som arrangør.

I samarbeid med NFI og flere bransjepartnere bygger vi videre på det gode grunnlaget og har som mål at Spillkonventet skal fortsette å være den norske spillbransjens viktigste og hyggeligste møteplass.

Årets programkomité

 

Lise Hagen Lie er daglig leder i Studio Gauntlet, et lite videospillstudio i Trondheim. Studioet har utviklet Bonkies og er nå i gang med et nytt prosjekt. I tillegg er hun prosjektleder i Trygge Rammer-programmet, ambassadør for Women in Games og styremedlem i Women in Games Norway.

Magnus Tellefsen jobber som produksjonsrådgiver hos Norsk filminstitutt, og har vært med og arrangert spillkonventet på Klækken de siste årene. Mangnus stiller også fast med spillquiz.

Runa Haukland jobber til daglig som prosjektleder hos Hyper Games, og var før dette daglig leder for Hamar Game Collective. Hun er medgrunnlegger og tidligere styremedlem i Women in Games Norway, og har vært med på å organisere og gjennomføre spillrelaterte arrangementer som Splash Jam, Global Game Jam og Konsoll.

Cecilie Stranger-Thorsen er film- og spillkonsulent i Viken filmsenter og leder arbeidet i programkomiteen. Cecilie har arbeidet med å skape møteplasser for film- og spillbransjen i mange år, blant annet i samarbeid med Nordic Game. Som uavhengig konsulent arbeidet hun i mange år med fokus på formatutvikling og kreative næringer, og hun kom til Viken filmsenter fra en stilling som utviklingsleder for svenske Boost Hbg, et regionalt senter for film, transmedia og nye format.

Samarbeidspartnere

Kontakt

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak

Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.