Logo – Viken Filmsenter

Vi gleder oss til vi endelig kan møtes igjen på Klækken, vise hverandre det vi har jobbet med de siste to årene – og diskutere gleder og sorger.

Vi følger Koronasituasjonen nøye og holder mulighetene åpne for at det blir begrensninger i antall deltakere eller i gjennomføringen av konventet. Du er derfor ikke endelig påmeldt før du får en bekreftelsesmail fra oss.

Deltakeravgiften for konventet er 2080,- for begge dagene, dette er selvkostpris for overnatting fra 18.-19. oktober og bevertning. Påmeldingen er bindende og deltakeravgiften betales til hotellet ved avreise.  I tillegg kommer reisekostnader, glem ikke å sjekke hos ditt regionale filmsenter hvilke støtteordninger som finnes for deltagelse på konventet.

Deltakere fra Viken-regionen som bidrar med innhold på konventet, om det er til Work in Progress-sesjonen eller på annen måte, vil kunne innvilges reisetilskudd på inntil 3.000 kroner. Les om ordningen og søk HER

Flere nyheter om programmet kommer i løpet av september.

Ved påmelding må du også sette deg inn i og akseptere Viken filmsenters adferdskode.

Vi ses på Klækken!

 

Samarbeidspartnere

Kontakt

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak

Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.