Logo – Viken Filmsenter
Valentine game-jam

Valentine game-jam

Vi inviterer jenter til å delta i en workshop med filmskapere og spillutviklere for å finne på ideer til nye spill og historier. Workshopen varer i to timer med en pause med litt mat underveis, og etterpå tester vi de ulike gruppenes spillideer.

Med «spill» tenker vi på alt fra interaktive historier til brettspill eller partyspil. Du behøver verken ha laget spill før eller spille særlig mye, du behøver bare ha et hjerte <3

Hvem står bak?

Viken filmsenter og filmskaperne bak julas store kinohit «Bukkene Bruse» samarbeider om workshopen for å gjøre research til nye film- og spillprosjekter. Under workshopen deltar filmskapere og spillskapere.

Tid og sted

Workshopen foregår sentralt i Oslo onsdag 14 februar klokka 15:30 – 18.
Mer informasjon sendes ut ved påmelding.

Påmelding

Du melder deg på her – og vi bekrefter påmeldingen og sender ut litt mer informasjon på epost.

Foresatte

I påmeldingsskjemaet ber vi om at kontaktinformasjon til foresatte også oppgis, og all informasjon om workshopen vil sendes til både deltaker og foresatte.

GDPR

Kontaktinformasjon i påmeldingsskjemaet samles inn med tanke på å sende ut informasjon før og etter workshopen og vil ikke benyttes i andre sammenhenger.

Rettigheter

Det er ikke utviklingen av spesifikke spill som er målsettingen for workshopen. Skulle filmskaperne videreutvikle konkrete ideer vil deltakerne kontakes om dette.

Spørsmål?

Lurer du på noe kan du ringe eller sende en sms til workshopholder Cecilie Stranger-Thorsen, 908 84 212.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.