Logo – Viken Filmsenter

Veiledning

Nå kan du få inspirasjon og veiledning av bransjeaktører digitalt! Ordningen er uten søknadsfrist og tiltenkt den profesjonelle bransjen i vår region.

Vi har knyttet til oss erfarne bransjeaktører og tilbyr deg veiledningstimer med en av disse, eller en selvvalgt veileder. Våre veiledere kan gi deg veiledning på telefon, e-post, Skype eller lignende i denne perioden hvor vi helst skal unngå å møtes fysisk.

I denne spesielle tiden vi er inne i kan vi ikke garantere at alle fagfolkene har mulighet til å bidra, men passer det ikke for den du ønsker deg finner vi et bra alternativ sammen.

Du kan også booke møte vår film- og spillkonsulent, Cecilie Stranger-Thorsen, eller fagansvarlig for bransjehevende tiltak og talentutvikling, Sirin Eide, ved å kontakte de direkte. Kontaktinformasjon finner du her.

Alle søknader om veiledning må gå gjennom vår søknadsportal.

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

 

All saksbehandling i forbindelse med tilskudd gitt før 1. februar 2020 vil inntil videre fortsette i  FILMSØK.

 

Saksbehandling

Normal behandlingstid er maks fire uker. Noe lengre behandlingstid må beregnes om det er spesielle forhold ved søknaden som kreves belyst nærmere, eller ved helligdager og ferieavvikling. Manus-/dramaturgiveiledning gis kun en gang pr. prosjekt.

Sirin Eide er fagansvarlig for alle Viken filmsenters veiledningsordninger. Søknader om publikum- og produsentveiledning behandles av film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen.

Kontakt

Sirin Eide (permisjon)

Fagansvarlig bransjehevende tiltak og talentutvikling

Telefon: +47 924 41 441
E-post: sirin@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.