Logo – Viken Filmsenter

Veiledning

Nå kan du få inspirasjon og veiledning av bransjeaktører digitalt! Ordningen er uten søknadsfrist og tiltenkt den profesjonelle bransjen i vår region.

Vi har knyttet til oss erfarne bransjeaktører og tilbyr deg veiledningstimer med en av disse, eller en selvvalgt veileder. Våre veiledere kan gi deg veiledning på telefon, e-post, Skype eller lignende i denne perioden hvor enkelte kanskje ønsker å unngå og møtes fysisk.

Du kan også booke møte vår film- og spillkonsulent, Cecilie Stranger-Thorsen, eller fagansvarlig for bransjehevende tiltak og talentutvikling, Sirin Eide, ved å kontakte de direkte. Kontaktinformasjon finner du her.

Alle søknader om veiledning må gå gjennom vår søknadsportal.

 

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

 

 

Saksbehandling

Normal behandlingstid er maks fire uker. Noe lengre behandlingstid må beregnes om det er spesielle forhold ved søknaden som kreves belyst nærmere, eller ved helligdager og ferieavvikling. Manus-/dramaturgiveiledning gis kun en gang pr. prosjekt.

Sirin Eide er fagansvarlig for alle Viken filmsenters veiledningsordninger. Søknader om publikum- og produsentveiledning behandles av film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen.

Kontakt

Linda Lothe

Kommunikasjons- og administrasjonsrådgiver

Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.